Lana Jurčević o svojoj borbi: Kad ne slušamo psihu na vrijeme, tijelo preuzima

Foto: Instagram

LANA JURČEVIĆ oglasila se na svom Instagram profilu s iskrenom ispovijesti koju je objavila u sklopu svoje kampanje Stvarna ja, kroz koju potiče žene da se osjećaju bolje u svojoj koži i da se prihvate i zavole upravo onakvima kakve jesu. Ovaj put progovorila je o svom psihičkom stanju.

"Ne sjećam se kad sam imala toliko uspona i padova i promjena raspoloženja. Ne mogu detektirati je li to zbog ove situacije i neizvjesne atmosfere u zraku ili zato što sam izletjela iz svojih uhodanih ‘tračnica’ u kojima sam praktički više od pola svog života ili možda zato što sam na nekoj svojoj unutarnjoj prekretnici", napisala je.

"Negdje u sebi znam da će sve biti dobro, da će sve sjesti na svoje mjesto, u svoje vrijeme, ali treba prokopati po sebi i slušati svoje instinkte, intuiciju", dodala je.

Napomenula je da trebamo slušati svoje tijelo i njegove signale.

"Kad ne slušamo srce i psihu na vrijeme, onda tijelo preuzima i šalje ti signale koje ne možeš ne osjetiti", napisala je.

Lana je za svoju kampanju otvorila i poseban Instagram profil koji je nazvala sigurnom ženskom oazom, a tamo objavljuje sadržaj kojim se nastoji boriti protiv predrasuda.

Pročitajte više