Larisa Lipovac Navojec o razvodu: Grgur je imao tri godine, morali smo se sabrati

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Larisa Lipovac Navojec, koreografkinja, plesačica i članica žirija showa Ples sa zvijezdama, progovorila je o privatnom životu i roditeljstvu.

"19 sati sam bila u rađaoni"

"Nisam htjela biti mama, tek kad sam prešla 30 sam počela gledati oko sebe i shvatila sam da sve moje prijateljice imaju djecu i pitala sam se jesam li ja već prestara za to. Za razliku od moje mame i sestre koje su mlade postale mame, ja sam dozvolila da to dijete dođe k meni", ispričala je u podcastu glumice Lane Gojak Bajt.

"Grgura sam dobila s 33 godine i nisam bila mlada rodilja. Super sam sretna i drago mi je što nisam uvijek brijala na djecu, ali drago mi je što sam rodila i što imam Grgu", kaže Larisa koja je sina Grgura dobila u braku s glumcem Goranom Navojcem. Porođaj joj je, kaže, trajao 19 sati.

"Napatila sam se. 18-19 sati sam bila u rađaoni, mislila sam u jednom trenutku da ja ne znam roditi pa mi je babica rekla: 'Došli ste tu, nitko nije otišao bez djeteta van, dakle i vi ćete otići kući s djetetom i rodit ćete.' Rodila sam prirodno, a kad sam došla s trudovima u bolnicu, pogledala me doktorica i rekla: 'Čime se vi bavite?' Rekla sam da sam plesačica i uzvratila mi je: 'A dobro, budemo se mi još dugo družili'", prisjetila se.

"Imao je tri godine kad smo se razveli"

Dotaknula se i razvoda.

"Grgur je imao tri godine kad smo se razveli. Ne znam je li to sreća ili zdrava pamet ili se sve to poklopi u životu. Grgur nam je prioritet i znali smo da se moramo sabrati i napraviti dva koraka unatrag i da osjećaj neuspjeha ne smije preuzeti važnost. Tu se i Grgur ponio odlično. Razgovarali smo s bračnom savjetnicom i rekla nam je da mu to kažemo dok se igra i da ga previše ne opteretimo s tim", kaže.

"Pripremali smo se kako mu reći i nije to jednostavno. Rekli su mu kako ga volimo i da će sve biti isto, i uvijek ćemo biti tu za njega i nastala je tišina. Mislili smo kako je tužan i pitala sam ga je li shvatio što smo mu rekli, a on se okrenuo prema meni i rekao: 'Da, shvatio sam, zašto me to pitate, pa tata i mama me vole.' Mi se oko svega dogovaramo i naši partneri koji su s nama sada razumiju to i uvijek Grgura stavimo na prvo mjesto. Mi smo obitelj za cijeli život", zaključila je.

>>Larisa Lipovac Navojec otkrila zašto je zadržala prezime bivšeg muža Gorana Navojca

Pročitajte više