Larsa Pippen (49) i sin Michaela Jordana (33) prekinuli vezu nakon 18 mjeseci

Foto: Profimedia

LARSA Pippen i Marcus Jordan prekinuli su ljubavnu vezu nakon 18 mjeseci. Pippen (49) i Jordan (33) prestali su pratiti jedno drugo na Instagramu, a ona se oglasila na Instagram Storyju sa zagonetnom referencom na bivšeg partnera. Postavila je anketu koja glasi: "Trebaju li vaši prijatelji prestati pratiti vašeg bivšeg?"

Izvor je za People potvrdio da je par okončao svoju romansu. Inače, Marcus je sin legendarnog košarkaša Michaela Jordana, a Larsa je poznata kao bivša supruga Michaelovog suigrača iz Chicago Bullsa Scottieja Pippena. Larsa je od Marcusa starija 16 godina. Michael Jordan nije odobravao sinovu vezu sa starletom. 

Michael Jordan bio je protiv sinove veze sa starletom

Michaela su pitali o njihovoj vezi prošlog srpnja kada je bio na večeri u pariškom restoranu Matignon sa suprugom Yvette Prieto (44). Pitali su ga da li odobrava sinovu vezu sa starletom. Bivši igrač Chicago Bullsa prvo se nasmijao, a zatim kratko rekao: "Ne."

Inače, Larsa i Marcus imaju vlastiti iHeartRadio podcast pod nazivom Separation Anxiety, koji je debitirao prošlog lipnja. Nije jasno hoće li i dalje raditi na podcastu nakon prekida, a zadnji video objavljen je u studenom prošle godine. 

Podsjetimo, Larsa je majka četvero djece koju ima s bivšim suprugom Scottiejem Pippenom. Imaju sinove Scottyja Jr. (22), Prestona (21) i Justina (18) te kćer Sophiju (14).

 

Pročitajte više