Lasagna o konkurenciji na Eurosongu: Ove zemlje su na mene ostavile najjači dojam

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Baby Lasagna uoči polufinala Eurosonga otkrio je što misli o konkurenciji.

"Pa mislim da se jako lijepo iskazala i pojavila Ukrajina koja je s petog, šestog mjesta skočila sada na treće, jer im je predobar nastup. Tako da mi se to sviđa. Zanima me kako će na kraju izgledati nastup Italije. Velika Britanija i Njemačka izgledaju apsolutno preludo, znači nismo vidjeli video, ali set up i pozornica izgledaju im fenomenalno. Tako da to su neke zemlje koji su mi ostavile najjači dojam", rekao je za HRT.

Nakon druge probe Lasagna je opet skočio na prvo mjesto eurovizijskih kladionica.

"Pa nemam pojma što se dogodilo, iskreno, nismo mi ništa drukčije napravili, doslovno sve je bilo isto. Samo mislim da je izašao baš video umjesto slika i onda su bookmakeri mogli vidjeti kako će naš nastup izgledati u kontekstu videa. Vidjeli su i očito im se svidjelo i evo nas opet negdje, tj. na vrhu kladionica", rekao je.

Izbjegava razmišljati o pobjedi i slavi

O pobjedi, kaže, ne razmišlja. "Ja ne razmišljam o tome i uvijek sve može poći po zlu ili u drugom smjeru, tako da ja izbjegavam razmišljati o pobjedi i o slavi. Posao nije gotov, sve se još može izokrenuti, pa eto, ja ne razmišljam tako, ali valjda mi je drago to sve čuti. Vidjet ćemo što će još biti kada izađu, predstave svoje nastupe, velike zemlje, ali hvala vam na komentaru", kaže.

Komentirao je i izjave da se u Hrvatskoj smatra "nacionalnim herojem". "Ja sam i dalje samo lik iz Umaga i ne osjećam se kao junak - heroj", rekao je Marko. 

Pročitajte više