Leona Paraminski u strahu: Nadam se da će naš dom ostati čitav, naši prijatelji ostali su bez svega

Foto: Instagram

POŽARIMA koji su zahvatili Južnu Kaliforniju posljednjih dana svjedočila je i hrvatska glumica Leona Paraminski, koja živi u Santa Barbari sa suprugom Tinom Komljenovićem.

Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj njih dvoje nose maske.

"S golemom tugom napuštam Santa Barbaru, ali veselim se susretu s obitelji i prijateljima u Hrvatskoj. Nadam se da će naš dom biti čitav kada se vratimo iz Hrvatske! Imamo sreću što možemo na naš planirani put u Hrvatsku otići tri dana ranije. Evakuacija je krenula u nekim područjima Santa Barbare jako blizu nas. Mnogi su naši prijatelji već izgubili svoje domove. Neki su upravo evakuirani, i čekaju novosti! Ne mogu iskazati svoju golemu tugu. Šaljem svima pozitivne misli. Bravo za vatrogasce! Čine lavovski posao", napisala je na Instagramu 

Zbog požara je zabrinut i Goran Višnjić koji sa suprugom Evom i troje djece već godinama živi na Zapadnoj obali. Na svom je profilu na Instagramu objavio snimku požara.

"Ovo je izlaz s autoceste za muzej Getty... Ovo je suludo... Vatra nikada nije bila ovoliko blizu gradu... Molite za sve pogođene ovim paklom...", poručio je.

Pročitajte više