Lepa Brena odgovorila na optužbe HRT-a da ih je iskoristila: Mogli su me prekinuti

Screenshot: HRT

LEPA BRENA oglasila se nakon objave HRT-a koji ju je optužio da ih je tijekom prošlotjednog gostovanja u jednoj emisiji "iskoristila". Naime, pjevačica se našla u središtu skandala nakon što je tijekom intervjua koji je bio predviđen za razgovor o karijeri spomenula i svoj privatni biznis.

"Bila sam potpuno euforično raspoložena zbog promocije projekta i Aleksandrinog koncerta da mi nitko nije rekao da je zabranjeno govoriti o mojim proizvodima. Nisam imala namjeru namjerno kršiti prava na oglas. Nitko mi to nije izričito zabranio. Mogli su me prekinuti u bilo kojem trenutku i ne bih se uvrijedila. Imali smo sto drugih tema za razgovor", kaže Brena za Informer.

Gledatelji je nazvali smećem

Podsjetimo, Lepa Brena je početkom prosinca nekoliko dana boravila u Hrvatskoj, a dane provedene u Zagrebu iskoristila je i za intervju za HRT. Gostovanje u emisiji Kod nas doma izazvalo je lavinu negativnih komentara, a u jednom od njih pjevačicu su nazvali smećem.

Lepa Brena u emisiji Kod nas doma

LEPA BRENA bila je gošća u #Kodnasdoma uoči koncerta s Aleksandra Prijovic - ali najavljuje i vlastiti koncert u #Zagreb. HRT Vijesti

Objavljuje Kod nas doma u Ponedjeljak, 4. prosinca 2023.

"Je li bila gost ili je to bila plaćena reklama kao i sve reklame?", "Toleriram reklame. Glazbeno smeće u gostima je dno televizijske civilizacije, EPP ni za što, Šulentićkino pitanje je o estradi, a ova je tri minute pričala o čudotvornim čarapama", samo su neke od reakcija.

Inače, Lepa Brena rasprodala je već dvije Arene Zagreb, koje su zakazane za prosinac 2024., a najavila je i treći koncert zaredom. Dakle, Brena će nastupati u zagrebačkoj Areni 6., 7. i 9. prosinca iduće godine.

Pročitajte više