Lepa Brena pjeva za Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu?

ZEMLJE koje su konačno shvatile da na Eurosongu ne prolaze dobre pjesme, već sočne priče, već su se dale u lov za predstavnike, a Televizija Bosne i Hercegovine uputila je, javlja Blic, poziv Lepoj Breni jer je smatraju savršenom predstavnicom i mamcem za glasove. Brena je ugodno iznenađena ponudom, ali još razmišlja.

Europski mediji koji se bave Eurosongom onaj koji će se održati dogodine u Beogradu već nazivaju "pravim jugoslavenskim slavljem" jer je, po njihovom mišljenju, za bivše jugoslavenske zemlje došlo vrijeme dominacije na tom natjecanju. Televizija Bosne i Hercegovine već naveliko razmišlja o svom predstavniku u susjednoj zemlji, a s pripremama su počeli vrlo ambiciozno, poslavši poziv Lepoj Breni, nekad najvećoj glazbenoj zvijezdi ovih prostora.

"Zasad samo razmatram ponudu"

Brena sve manje pjeva, a sve se više bavi biznisom pa je za Blic izjavila kako će o ponudi razmišljati neko vrijeme. "Zasad nisam siguran da ću prihvatiti ovu zaista lijepu ponudu. Moramo svi dobro razmisliti i onda donijeti odluku. Svakako je velika čast što sam izabrana da predstavljam Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu u Beogradu. Bila bi to prilika da se predstavim publici diljem Europe u najljepšem svjetlu. Zasad samo razmatram ponudu", rekla je Lepa Brena.

Organizatori beogradskog Eurosonga već se naveliko pripremaju za spektakl zakazan za kraj svibnja pa u TV emisijama glasovima gledatelja biraju voditelje i traže autore za Beoviziju, njihovo izlučno natjecanje. HRT, pak, nema namjeru mijenjati očito neuspješni princip izbora hrvatske predstavnice te će uskoro raspisati natječaj za Doru, predviđenu za ožujak sljedeće godine.

D.K.

Pročitajte više