Lepa Brena započela turneju koncertom u Sarajevu. U jednom trenutku se rasplakala

Foto: PR

LEPA BRENA održala je koncert u prepunoj olimpijskoj dvorani Zetra u Sarajevu. Ovim koncertom započela je svoju novu, dugoiščekivanu regionalnu turneju na kojoj želi, kako je istaknula, publici u svim gradovima prirediti doživljaj dostojan globalnih svjetskih zvijezda. 

Rasplakala se na koncertu 

Brena je pred oduševljenom publikom izvela 40 hitova iz svoje 40 godina bogate karijere, a na binu je izvela skoro stotinu ljudi, s plesačima u posebno osmišljenim koreografijama i kostimima. Dirnuta reakcijama publike, u jednom trenutku se čak i rasplakala.  

Presvlačila se čak četiri puta u raskošne kostime jer je cijeli spektakl bio podijeljen u tematske cjeline, a kao gošće na koncertu pojavile su se Ana Bekuta, Milica Todorović i Senidah.  

Dolazi i u Hrvatsku 

Podsjetimo, Lepa Brena u sklopu turneje u prosincu dolazi u Hrvatsku, a nakon tri rasprodana koncerta zaredom 6.,7. i 9. prosinca, najavila je i četvrti koncert u zagrebačkoj Areni, koji će se održati 10. prosinca 2024.  

Inače, Brena je zadnji put pjevala u Areni Zagreb prije punih pet godina, a ove će godine, najavila je, nadmašiti samu sebe kako bi se odužila publici za sve te godine vjernosti. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.