Let 3 gostovao u Dobro jutro, Hrvatska, dio benda bio maskiran u piliće

Foto: HRT

LET 3 jutros je gostovao u emisiji Dobro jutro, Hrvatska. 

Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja stigli su u kostimima koje su prošle godine nosili na Eurosongu, a ostali članovi benda bili su maskirani u piliće. Naime, pilići se pojavljuju u spotu za njihovu pjesmu Babaroga s kojom će se riječki sastav ove godine predstaviti na Dori.

"Pod prisilom nastupamo, ali da. Molimo sve na Dori da nam pomognu u borbi protiv babaroge u našem konačnom obračunu", izjavili su Mrle i Prlja. 

Podsjećamo, dečki iz Leta 3 su ranije objavljivali da su hakirani, da dobivaju prijetnje i da pjesma Babaroga s kojom se natječu na Dori nije njihova. Mrle se oglasio nakon što je pjesma Babaroga puštena na Hrvatskom radiju te priopćio da pjesma nije njihova te da je angažirao DORH. 

"Pun mi je kurac. Cijeli dan me zovu novinari i razni idioti koji me pitaju za pjesmu Babaroga. Kužim da ima neke elemente, na neku foru možda ima veze s nama, ali to nije naša pjesma, mi to nismo napravili. Ne znam što je, ja sam angažirao DORH i razne druge stručnjake. Naći ćemo tko je kriv, tko je to nama podmetnuo", rekao je tada.

Pročitajte više