Lewis Hamilton ostavio Nicole Scherzinger: Ne želim brak i djecu

AKTUALNI svjetski prvak u Formuli 1, vozač McLaren-Mercedesa Lewis Hamilton prekinuo je vezu s pjevačicom pop skupine Pussycat Dolls Nicole Scherzinger jer, kako kaže, nije spreman za brak i djecu. U posljednje se vrijeme nagađalo kako bi se par uskoro mogao zaručiti, ali iznenadni prekid je to opovrgnuo.

"Presudio je pritisak koji je Lewis osjećao. Očekivalo se da njihova veza prijeđe na višu razinu, a on nije želio ni zaruke, ni vjenčanje, a još uvijek nije spreman ni za djecu", rekao je izvor za Daily Mirror. "On je mlad i jednostavno nije spreman odreći se mladenačkih užitaka i vezati se cijeli život za Nicole. Nicole je shrvana, šokirana što su stvari tako brzo završile", dodao je.

Prekid s Hamiltonom i s Pussycat Dolls

Vozač Formule 1 i pjevačica bili su u vezi gotovo dvije godine. Scherzinger je krajem lipnja proslavila svoj 31. rođendan, a 24-godišnji Hamilton tom joj je prigodom poklonio crni Porsche Cayman vrijedan 80.000 funti. Veliki problem ovog slavnog para bila je i česta odvojenost zbog karijera, ali Nicole se ipak trudila svaki slobodni trenutak iskoristiti kako bi zdušno bodrila svog dragoga na utrkama.

Nicole utjehu zbog prekida vjerojatno neće tražiti kod drugih članica Pussycat Dolls budući da je nedavno izjavila kako se razilaze i počinju graditi solo karijere. Već duže vrijeme se priča kako je razlog raspada skupine zavist ostalih djevojaka na vodeću i najeksponiraniju pjevačicu Scherzinger. Melody Thornton je i javno prozvala svoju kolegicu Nicole, optužujući je da ima veliki ego, dok Kimberly Wyatt nije htjela potvrditi konačan raspad grupe, tvrdeći da se radi o malo dužoj pauzi.

Pročitajte više