Liamu Gallagheru izbili zube u Njemačkoj

NEOBUZDANOG pjevača Oasisa i njegove tjelohranitelje napala je grupa mladića u noćnom klubu luksuznog "Bayerischer Hof Hotela" u Munchenu.

Iako je na web stranici grupe objavljeno da su Liama bez ikakvog povoda isprebijali huligani u to je teško povjerovati jer je Liam pod utjecajem alkohola već više puta izazvao tučnjave.

Poznat je njegov sukob s Robbie Williamsom na jednoj dodjeli glazbenih nagrada, a ove godine već se potukao na fešti u Švedskoj i londonskom "Met Baru".

 
Njegov stariji brat Noel već nekoliko puta je zaprijetio da će napustiti grupu zbog takvih izgreda, a Liamu je napisao i "10 zapovjedi" u kojima mu zabranjuje piće i tučnjavu uz savjet da češće bude kod kuće sa suprugom i sinom.

Ovoga puta ratoborni dečko izvukao je kraći kraj jer su mu izbili dva zuba i ispunili lice modricama, a tjelohranitelji koji su mu pokušali pomoći sami su nokautirani.

Napadači su pobjegli prije dolaska policije koja je uspjela u stanicu privesti samo Liama i njegovo društvo, a kako je on pri tome napao policajca vjerovatno ga čeka i kazna.
 
Koncert u Munchenu je otkazan, a turneja po Njemačkoj se nastavlja čim zubar namjesti Liamu nove zube.

Pročitajte više