Lidija Bačić Šimleši sve sasula u lice: "Sram te bilo, ispričaj se"

Screenshot: RTL

DOK CIJELA Hrvatska sa zanimanjem prati sukob Lidije Bačić i Brune Šimleše, RTL televizija ih je odlučila suočiti kako bi čuli što imaj reći jedno drugom bez posredstva društvenih mreža.

Bruno je na samom početku izrazio čuđenje što je cijela priča izazvala toliko medijske pažnje, te naglasio da je Lidiju imenom i prezimenom prozvao igrom slučaja jer je baš ona tih dana objavila seriju fotografija.

Iznenadilo ga je pitanje je li mu Lidija lijepa.

"Lidija je zgodna žena, bilo bi mi draže čuti što ona misli o brojnim stvarima nego stalno gledati iste njezine slike iz drugačijih kuteva", rekao je.

Lidija je objasnila kako je osjetila potrebu obraniti se zbog "svoje obitelji i časti" i utvrdila da to što dobro izgleda ne znači da nema druge kvalitete.

"Jako sam sretna u životu, imam sjajne prijatelje, obitelj, karijeru, dobro izgledam... I mlada sam i tek je veliki put ispred mene. Sve ovo što Bruno govori, više govori o njemu nego o meni. Ja nisam njega prozvala na društvenim mrežama", rekla je pjevačica.

"Lidija i bilo tko drugi ima pravo koristiti svoje tijelo na način kako to želi. To je njezino tijelo i njezin život. Ja opet imam pravo misliti i diviti se ljudima koji imaju izbrušene umove jer me to više impresionira. Ona zna da će tako dobiti na popularnosti i ima pravo to tražiti. I sama je rekla da nije dobila popularnost kada je samo pjevala i nije koristila svoj seksepil. I ona je odlučila svjesno to koristiti. To je njeno pravo, a mi možemo misliti što želimo o tome", pokušao je Šimleša dati diplomatski odgovor.

"Ja mislim da Bruno ima potpuno krivu percepciju o meni i bilo kojoj drugoj ženi, ali pogotovo o meni. Glas je moj najvažniji alat što se potvrđuju i koncerti, na koje ljudi dolaze zbog pjesama i mog glasa, a izgled je dodatni bonus. Tko je Šimleša da mene proziva. Naišao je na krivu osobu. Ja nema ništa protiv Brune, ali ovo mu nije bilo lijepo. Trebao bi se ispričati svim ženama, jer ne znam kako će on biti uzor svojim kćerima. Sram te može biti Bruno", uzvratila je Lidija.  

Pročitajte više