Lijepa odvjetnica Johnnyja Deppa nakon suđenja ostvarila najveći uspjeh u karijeri

Foto: EPA

CAMILLE VASQUEZ, odvjetnica koja je bila dio tima Johnnyja Deppa u sudskom sporu protiv Amber Heard, dobila je promaknuće u odvjetničkom uredu Brown Rudnick. Iz ureda su objavili kako su je promovirali u partnericu, što je kruna njene odvjetničke karijere.

U objavi također stoji da je promaknuće posljedica njenog izvrsnog rada na slučaju Depp protiv Heard, koji su mediji prozvali showbiz suđenjem stoljeća i koji je imao ogroman publicitet.

Zbog Vasquez je odvjetnički ured promijenio uobičajenu praksu

William Baldiga, izvršni direktor odvjetničke tvrtke Brown Rudnick, je napisao kako im je čast zaželjeti Camille dobrodošlicu među partnere: "Prije smo obično promaknuća objavljivali krajem fiskalne godine. Ali Camilleina izvedba u slučaju u kojem je zastupala Johnnyja Deppa dokazala je svijetu da je ona već sada spremna za sljedeći korak."

"Nevjerojatno smo ponosni na nju i veselimo se njenom doprinosu kao naše najnovije partnerice", dodao je Baldiga.

Vasquez je izjavila, prenosi Vice, kako je oduševljena odlukom svojih kolega te da je ponosna na talentirani tim s kojim surađuje.

Podsjetimo, Camille Vasquez je za vrijeme trajanja sudskog spora postala prava zvijezda. Naklonost javnosti je stekla svojim oštrim stilom ispitivanja, kojim je Amber Heard u više navrata dovela u neugodnu situaciju, baš kao i njenu odvjetnicu.

Osim svojim nastupom, Vasquez je privukla pažnju i svojom ljepotom, a zbog nekoliko zagrljaja s Deppom ljudi su čak pomislili da su u vezi.

Pročitajte više