Lijepe voditeljice Eurosonga dobivaju brojne komplimente na račun outfita

Foto: Eurovision Song Contest

TOČNO u 21 sat u Tel Avivu počelo je finale ovogodišnjeg Eurosonga, koje prati više od 200 milijuna gledatelja diljem svijeta.

Finale je otvorila pobjednica Eurosonga 1998. godine, Dana International, koja je izvela pjesmu "Diva." Veliku pažnju privukao je i voditeljski četverac, a oči su posebno bile uprte u izraelsku supermanekenku Refaeli Bar.

Za finale glazbenog natjecanja ona je odjenula seksi haljinu s velikim izrezom, a za svoje izdanje dobila je brojne pohvale i na Instagramu, gdje je objavila nekoliko fotografija uoči velikog finala.

Osim nje, večerašnji spektakl vode Assi Azar i Erez Tal, popularni izraelski voditelji, te Lucy Ayoub, inače DJ i voditeljica, a koja je prošle godine bila glasnogovornica Eurosonga za Izrael.

Lucy je također dobila brojne komplimente na račun svog stajlinga, a mnogi gledatelji finala nisu se mogli načuditi činjenici da Assi Azar ima 39 godina.

Inače, Bar Refaeli, bivša djevojka Leonarda DiCaprija, našla se u centru pažnje nedavno kad je otkriveno da državi duguje oko dva milijuna eura neplaćenog poreza.

Pročitajte više