Lindsay misli ozbiljno: Snoop Dog kao hitna injekcija glazbenoj karijeri

NAKON niza neuspjeha u glumačkoj karijeri, Lindsay Lohan odlučila je (doduše, nakratko) zapostaviti svijet filma i baciti se na glazbu, a u tome će joj, prema pisanju američkih medija, pomoći brojni poznati producenti. Nekoliko pjesama za njezin drugi studijski album napisat će, naime, Snoop Dog, koji se kolegama glazbenicima već pohvalio kako pjesme zvuče "savršeno", a novi album problematične zvijezde izdat će renomirana diskografska kuća Motown Records.

Osim Snoop Doga, menadžment ambiciozne Lindsay za njezin drugi album uspio je dobiti Timbalanda i Pharrella Williamsa, najpoznatije R'n'B producente današnjice koji su zaslužni za većinu pjesama na Madonninom novom albumu "Hard Candy". "Lindsay sjajno pjeva i još se odmalena ne može odlučiti između glume i glazbe. Drago mi je što se opet uhvatila skladanja novih pjesama", rekla je medijima Dina Lohan, Lindsayina majka koju tamošnji mediji već godinama optužuju da vlastite ambicije ispunjava preko medijski eksponirane kćeri.

Glazbena karijera počela debaklom

Prvi album Lindsay Lohan, "A Little More Personal", izdan je 2005. godine uz veliku medijsku pompu, no na Billboardovoj listi došao je tek do dvadesetog mjesta. Lindsay nije imala nijedan hit, a tek je nekoliko TV emisija bilo zainteresirano za njezino glazbeno gostovanje, pa je glumica od projekta brzo dignula ruke, nastavljajući snimati filmove u nadi da će dospjeti na A-listu holivudskih glumaca. Kako joj ni to nije pošlo za rukom, povratak glazbi sasvim je logičan nastavak priče. I sama glumica u nekoliko je navrata otvoreno priznala: "Želim biti poznata i mislim da to zaslužujem!".

D.K.

Pročitajte više