Litvanac kažnjen zbog napada na policajku genitalijama

LITVANAC Marium Varinauskas morat će platiti kaznu od 600 funti zbog neobičnog napada na policajku, odlučeno je na šerifskom sudu u Aberdeenu. Varinauskas je, naime, potpuno pijan krenuo napasti policajku oboružan samo vlastitim genitalijama. Litvanac je zbog napada trebao i na suđenje, no nakon što se izjasnio krivim, odlučeno je da mu se samo naplati kazna.

Opunomoćenica Elaine Lynch ispričala je sudu kako se cijeli slučaj odigrao. Policiju je u dom Varinauskasa u Tillydroneu pozvala Litvančeva djevojka zbog toga što je on bio potpuno pijan. Kada su policajci stigli, Litvanac je sjedio na fotelji samo u donjem rublju. Oni su sjeli na kauč preko puta.

"Optuženi je odjednom ustao i stao pred policajku pokazujući joj genitalije te je počeo nasrtati i tako je prisilio da počne uzmicati od udara", ispričala je Lynch.

Varinauskas je tog dana popio ogromnu količinu alkohola i ničega se ne sjeća. Budući da je njegova djevojka željela da ode iz stana jer je pijan, zvala je policiju. Nakon incidenta s genitalijama policija ga je uhitila i odvela samo u gaćama.

"Nikada se ranije nije tako jako napio. Na sjeća se ničega, no prihvaća ono što policija kaže. Preuzima punu odgovornost za ono što je napravio. Nudi tisuću isprika i izuzetno mu je žao i neugodno", rekao je njegov branitelj.

"Znam da sam išao u krevet samo u gaćama. Osjećam se prilično loše zbog svega što se dogodilo, teško mi je bilo što reći kad se ničega ne sjećam", rekao je Varinauskas.

Šerifica Annela Cowan upozorila ga je da mora prestati s pijankama i odredila mu novčanu kaznu od 600 funti.

Pročitajte više