Lizanje i vrući lezbijski poljubac u srpskoj farmi



STANARI srpske Farme ne znaju što bi od dosade pa su počeli igrice koje uključuju lizanje, ljubljenje i lupanje po stražnjici, a u sklopu toga dogodio se i prvi lezbijski poljubac u showu, između Cakane i Sandre.

Farmeri su imali pidžama party, kako je to poželio prošlotjedni gazda pa su se tijekom večeri malo raspojasali. Viktoriji je naređeno da Đuri poliže pupak pa je ona to i učinila, a on je njoj polizao leđa. Vrhunac igre je bio kad su se Sandra i Cakana poljubile u usta, što su odradile bez imalo neugode i nećkanja. Sale je plesao vrući ples s Majom, a Marko ju je lupio deset puta po guzi. Bebi Dol je s druge strane morala poljubiti tri muška stanara, Marka, Nigora i Topalka što je i učinila.

No, nije bila oduševljena kad je dobila zadatak da poliže vrat Tomi Jovanoviću, vođi romskog benda Crne Pantere. Bebi Dol je to odbila uz riječi da joj se to gadi jer se glazbenik "posljednji put kupao prije tri dana". Toma je to odlučno demantirao. "Nije točno. Jučer sam se oprao dolje i gore", rekao je frontmen Crnih pantera.

Pročitajte više