Ljepota joj nije pomogla: Bar Rafaeli završila iza rešetaka

Foto: Instagram

JEDNA od najuspješnijih svjetskih manekenki, Bar Refaeli, završila je iza rešetaka nakon provedene racije u njenom domu u Izraelu.

Uz Bar, uhićeni su i njen bogati suprug Adi Azra te njena majka Zipora. Manekenku se tereti da je bila lažno prijavljena na pogrešnoj adresi, kako bi izbjegla plaćanje poreza za milijunsku zaradu. Između ostalog, vlasti su je optužile i za vlasništvo Lexusa, Range Rovera i drugih skupocjenih jurilica koje također nije prijavila na vlastito ime, kako bi izbjegla plaćanje poreza.

Bar i njezina majka su odmah platile jamčevinu u visini od 500.000 izraelskih šekela, no sljedećih šest mjeseci neće smjeti napuštati zemlju.

Refaeli je ovoga ljeta uspjela posvađati i nebo i zemlju u Izraelu, nakon što je tražila da se zatvori zračni promet nad lokacijom na kojem se održavalo njeno vjenčanje s Azrom. Nakon niza kontradiktornih odluka, zahtjev im je odbijen tek nakon što su se u slučaj umiješali visoki državni dužnosnici.

 

I said I love you and that's foreverAnd this I promise from the heartI could not love you any betterI love you just the way you are 󾠣

Posted by Bar Refaeli on Saturday, 12 December 2015

Pročitajte više