Ljetni gušti Ive Majoli: Proslavila rođendan, zbog duga od 105 tisuća kuna nije zabrinuta

PREMDA SE nakon zatvaranja i hvarskog i zagrebačkog japanskog restorana Sora činilo kako su supružnicima Ivi Majoli i Stipi Mariću potonule sve lađe, ovo ljeto otočka "podružnica" ipak je proradila.

Rješenje izdato početkom lipnja, a još nije plaćeno?!

Štoviše, Majoli je sinoć u biranom društvu proslavila svoj 33. rođendan, a slavlje nije poremetio čak ni dug koji imaju prema Gradu Hvaru zbog terase restorana, odnosno zakupa javne površine od nekih 170 kvadrata.  

Grad Hvar izdao im je rješenje na 105 tisuća kuna još početkom lipnja, a o svemu je obaviještena i Porezna uprava. Mnogi su posumnjali da je Majoli favorizirana kod hvarskog gradonačelnika Pjerina Bebića, jer "pare" još nisu sjele. 

"Nema popusta ni za prijatelje..."

"Nema povlaštenih. Svi će platiti pa tako i vlasnici restorana Sora", kategoričan je Pjerino Bebić, koji tvrdi da nema popusta ni za koga, pa čak ni za prijatelje. 

Marić se na mobitel nije javljao. Lani je hvarska Sora zatvorena jer nije imala minimalne tehničke uvjete, dok je zagrebačka stavila početkom godine ključ u bravu zbog nagomilanih dugova prema radnicima, kojima nisu plaćeni doprinosi. 

Dosta se pričalo o bankrotu i razvodu poznatog bračnog para, no to su na koncu sve demantirali i najavili kako planiraju prinovu.

Pročitajte više