Ljubavna priča Mrle i Ivanke: U vezi su 12 godina, svadbu su otkazivali nekoliko puta

Foto: Marko Lukunic/Srecko Niketic/PIXSELL

DAMIR MARTINOVIĆ MRLE, jedan od osnivača i basist grupe Let 3 koja će Hrvatsku ove godine predstavljati na Eurosongu, 12 je godina u vezi s Ivankom Mazurkijević. Par ima i kćer Evu za koju su često u intervjuima naglašavali da je njihov ponos.

Par se upoznao tijekom pripremanja predstave Kiklop Scene Velika Gorica, u kojoj su nastupali svi članovi riječkog benda. "Nakon što je HDZ pobijedio u Gorici odmah su nas skinuli, a zadnja predstava je bila Kiklop Ivice Buljana. Provokativna i snažna predstava koja je, i zbog našeg odlaska, uzburkala moje uspavane srčane zaliske. Tu se iz pepela rodila Eva. Prva žena", ispričala je Ivanka jednom prilikom za domaće medije.

Otkazali vjenčanje 

Mrle i njegova partnerica su u rujnu 2021. godine planirali vjenčanje, no morali su ga otkazati. Ivanka je dan prije svadbe saznala da je pozitivna na koronavirus.

"Trebalo je biti spektakl vjenčanje, s cijelim popratnim programom, no budući da je Ivanka pozitivna, morali smo otkazati. To ne znači da se vjenčanje neće održati, već će biti odgođeno dok Ivanki ne prođe period samoizolacije. Vjenčanje bi se trebalo održati za otprilike tri tjedna, no zasad nemamo točan datum", ispričala je tada Ana iz organizacije vjenčanja za Index.

Ispričala nam je kako se Ivanka nije osjećala dobro, no testirala se prvenstveno zbog svadbe, za koju su svi prisutni morali imati covid-potvrdu, i pokazalo se da je pozitivna. "Iako se nije osjećala dobro, nije nam prva asocijacija bila korona. No kad se pokazalo da je pozitivna, nije bilo dileme da će se svadba morati odgoditi", dodala je organizatorica.

Kum im je trebao biti Prlja, a svadba se trebala održati na otočiću San Marino pored Novog Vinodolskog.

Par je i ranije nekoliko puta otkazao svadbu. 

Inače, Mrle je prije Ivanke bio u braku s Jelenom Germuth s kojom je dobio kćer Rožu. 

Ivanka Mazurkijević je hrvatska pjevačica, vokal grupe Stampedo. Osim glazbene karijere, imala je i nekoliko kratkih nastupa u TV serijama Dobre namjere i Odmori se, zaslužio si. Nekoliko spotova snimila je i sa svojim partnerom Damirom.

Pročitajte više