"Ljubavna veza" Tonija Cetinskog i Ivane Banfić - što im je to trebalo?

Možda bi netko u njihovu vezu i povjerovao, da par (i autori ovog inteligentnog marketinškog scenarija) za svoje ljubavne zagrljaje i poljupce nije odabrao klupicu na inače vrlo prometnom Jarunu, a kasnije i restoran u spomenutom dijelu Zagreba, gdje su, ne pokušavajući skriti "emotivne afinitete" jedno prema drugom, razmijenili nekoliko zagrljaja i poljubaca.

Na nekoliko fotografija Ivana i Toni, baš kao u nekom loše napisanom scenariju, doslovce poziraju - dok Tonijev pogled seže daleko u daljinu, Ivana, naslonjena na njegovo rame, zaljubljeno gleda u svog kolegu.

Na kraju teksta popraćenog s nekoliko neuvjerljivih fotografija u spomenutom tabloidu, napominje se kako Toni i Ivana za dva tjedna snimaju duet za "sada već simboličnu pjesmu" naziva "To je vrijedilo čekati".

"Što im je to trebalo?" pitat će se danas mnogi, dok će nedavno razvedena Ivana i Toni koji je u vezi s Ivanom Nobilo (koja mu je ujedno i menadžerica te će, pretpostavlja se, razumjeti Tonijevu malu egzibiciju u svrhu podizanja tiraže) vjerojatno glumiti nedostupnost i izostanak komentara za novinare.

Ivana Banfić krajem 2005. godine razvela se od Roberta Magića, te je nedavno "završila" u novinama zbog svoje navodne veze s nogometašem Silvijom Marićem, što je demantirala tijekom nastupa na nedavno održanom koncertu HrTOP20 u zagrebačkoj Tvornici. Toni je s Ivanom Nobilo u dugogodišnjoj vezi za koju su mnogi do danas smatrali da je stabilna.

U iščekivanju daljnjeg scenarija ove životno-glazbene sapunice (hoće li Ivana Nobilo Toniju oprostiti "nevjeru" te će par krenuti dalje ili će Cetinski i Banfić neko vrijeme zaista glumiti da su u vezi kako bi medijska popraćenost tog "slučaja" što bolje plasirala njihovu pjesmu na domaćim top ljestvicama), možemo im samo poželjeti sreću - na glazbenom planu, naravno, jer u ovaj ljubavni jednostavno nismo povjerovali.

B.S.

Pročitajte više