Ljubavnica supruga Sandre Bullock otpuštena zbog nacističkih fotki

VLASNICI punk-alternativne modne linije "Angry white girl" otpustili su ljubavnicu Jesseja Jamesa, Michelle "Bombshell" McGee, nakon što su u javnosti procurile njezine fotografije na kojima je odjevena u nacističku uniformu. Kako tvrdi Jimmy Ferrari, koji je zaposlio manekenku tetovaža da promovira njihov brend, od kad je izašla u medije s pričom o aferi, stvorila im je negativan publicitet.

"Michelle McGee više nikada neće raditi za mene"

"Naša modna linija nema veze s rasizmom ili moći bijelaca iako znači 'Ljuta bjelkinja'. Sve je potpuno politički korektno", tvrdi vlasnik modne linije koji dodaje da se prodalo samo 12 majica s njihovih službenih stranica od kad su se u javnosti pojavile fotografije polugole Bombshell odjevene u nacističku uniformu. "Michelle McGee više nikada neće raditi za mene", izjavio je Ferrari s kojim se, vjerujemo, slaže i suprug Sandre Bullock koji je i sam priznao da mu je neizmjerno žao zbog afere s manekenkom.

Podsjetimo, Jesse James nije dugo bježao od istine već je dan nakon objavljenje priče u javnost izašao s isprikom upućenoj svojoj djeci i supruzi. "Samo je jedna osoba koju treba kriviti, a to sam ja. Napravio sam to zbog svoje jadne procjene da prihvatim sve loše što mi se nađe na putu. Taj postupak uzrokovao je bol i neugodnost mojoj supruzi i djeci zbog čega mi je neizmjerno žao. Zaista se kajem zbog tuge koju sam im priuštio i nadam se da će jednoga dana smoći snage u svojim srcima i oprostiti mi", napisao je Jesse u priopćenju medijima.

Pročitajte više