Ljubomorni i posesivni: Počela je vladavina najmračnijeg horoskopskog znaka

Screenshot: YouTube

POČELA je vladavina po mnogima najmračnijeg znaka Zodijaka, Škorpiona.

To je vodeni znak kojim vladaju Pluton i Mars. Osobe rođene u ovom znaku vrlo su kompleksne, a karakterizira ih intenzivni, neobični i mračni karakter. Riječ je o vrlo dubokim i intenzivnim ljudima koji su usavršili sposobnost skrivanja pravih osjećaja.

Škorpioni se često predstavljaju kao hladne osobe bez previše emocije, ali ispod tvrdog oklopa krije se neumorna snaga i strast. Osobe koje smatraju bliskima nagrade s nevjerojatnom ljubaznošću, odanošću i velikodušnošću.

Škorpioni su jedan od najmanje shvaćenih znakova horoskopa. Riječ je kontradiktornim znakovima koji uvijek moraju imati kontrolu. Posebno su poznati po tome da lutaju iz jedne krajnosti u drugu, za njih ne postoji sredina, već sve ili ništa. Vrlo su neovisni i savršeno prilagođeni da budu sami. 

Prednosti koje krase ovaj znak su hrabrost, strastvenost, tvrdoglavost i odanost.

Nedostatci koji često dolaze s ovim znakom su nepovjerljivost, ljubomora, tajnovitost i sklonost nasilju. 

Škorpion u ljubavi

Škorpion je također jedan od najsenzibilnijih znakova horoskopa. Izuzetno su strastveni, a intimnost im je vrlo važna. Teže inteligentnim i iskrenim partnerima.

Vrlo su nepovjerljivi i sumnjičavi pa u početku veze imaju potrebu stalno provjeravati partnera.

U ljubavi su vrlo predani i odani. Međutim u odnose ulaze vrlo pažljivo jer im je potrebno dosta vremena za izgradnju povjerenja i poštovanja. Nikad vam neće oprostiti prevaru, a čak ako i pređu preko nje, zamjerit će vam do kraja života.

Pročitajte više