Ljubomorni tip stavio uređaj za praćenje bivšoj na auto, nije vjerovao što vidi

Foto: Facebook

LJUBOMORNI muškarac postavio je uređaj za praćenje na automobil bivše partnerice, pa nije mogao vjerovati kad je vidio da je otišla na tajni spoj s drugom ženom. 

David Jones (37) iz sjeverozapadne Engleske proglašen je krivim za uhođenje i napad te će biti osuđen kasnije ovaj mjesec. Muškarac iz Rochdalea posumnjao je da je njegova bivša, Stacey Buckely, pronašla novu ljubav nakon što su oni prekinuli.

Voditelj gradilišta teško se nosio s prekidom veze pa je u njezin automobil sakrio uređaj koji je pratio njezine pokrete. Stacey, majka Jonesove dvoje djece, rekla mu je da ide u šoping u Bury, no on je uočio da je skrenula pa ju je odlučio pratiti. 

Kasnije ju je vidio kako se drži za ruke s bivšom djevojkom njegove sestre, Laurom Flynn, te kako se zajedno smiju u šoping centru. 

Jones ih je fotografirao i Stacey poslao fotografiju uz prijetnju da će je pronaći gdje god da pobjegne. Osim toga, priznao je kako ju je špijunirao i preko mobitela. Stacey je pretražila automobil i unutra pronašla mali crni uređaj koji je Jones kupio na eBayu.

Jones je proglašen krivim za uhođenje, ali i za napad na svoju bivšu suprugu koji se dogodio u njezinom domu nakon što ju je pratio. "Konstantno mi je slao poruke, ispitivao me gdje sam i počeo se pojavljivati na tim mjestima", rekla je Stacey na sudu.

"Bila sam u novoj vezi sredinom studenog s Laurom Flynn. Bile smo u Starbucksu i on se pojavio. Bila sam zaista uplašena i mislila sam da me svake sekunde prati i gleda", rekla je. Poruke su otkrile Jonesovo priznanje da ju je pratio, a na njima je čak rekao i da će sve priznati policiji. 

U prosincu ju je fizički napao u svom domu - uhvatio ju je za vrat i pribio uz vrata. "Htio je znati gdje sam cijelo vrijeme. Njegovo ponašanje uopće nije bilo razumno. Zbog toga patim od tjeskobe", kazala je

"Bilo je to u žaru momenta kad sam stavio uređaj u automobil. Samo sam želio istinu", rekao je sudu Jones, koji kaznu očekuje kasnije ovaj mjesec.

Pročitajte više