Ljudi koji često putuju poručili: "Umjesto u Hrvatsku, odite u ovu zemlju"

Foto: Shutterstock

NA REDDITU se povela rasprava među ljudima koji često putuju o tome koja su manje poznata mjesta zapravo "skriveni dragulji" turizma. 

Umjesto jako razvikanih turističkih destinacija predložili su neka manje popularna mjesta koja su, po njihovom mišljenju, jednako zanimljiva, ako ne čak i bolja. Dojmove je zatim prikupila ekipa s BuzzFeeda i svojim čitateljima, na temelju toga, ponudila alternative u kojima se našla i Hrvatska.

"Umjesto u Hrvatsku odite u Crnu Goru", preporučili su s BuzzFeeda čitateljima zbog ove objave: "Crna Gora je doista skriveni dragulj Balkana. Podgorica je divan grad, a obalni dio u blizini Budve ostavlja dojam kao da ste se vratili u prošlost", poručio je jedan korisnik Reddita.

Umjesto Dubrovnika - Istra

Umjesto Dubrovnika preporučuju Istru.

"Čini se da Istra, Italiji najbliži hrvatski poluotok na sjevernom Jadranu, nikad nije uspjela biti toliko popularna kao dijelovi južne Hrvatske, ali ozbiljno to zaslužuje", napisao je drugi korisnik Reddita, a BuzzFeed prenio.

Uz Hrvatsku, među preporukama su se našli i Poljska umjesto Njemačke, zatim Tajvan umjesto Japana, Libanon umjesto Izraela, Oman umjesto Dubaija, Aljaska umjesto Islanda...

Pročitajte više