Ljudi na fotkama Keanua Reevesa s fanovima uočili čudan detalj: "Ako ga tuže..."

Foto: Instagram

EKIPA na društvenim mrežama uočila je neobičan detalj na fotografijama Keanua Reevesa s fanovima (točnije obožavateljicama).

Naime, čini se da glumac tijekom poziranja izbjegava dodirnuti svoje fanove. 54-godišnji glumac na mnogim fotografijama s njima ima ruke odmaknute od njihovih leđa, iako ima pozu kao da ih grli.

"Gledaj mu desnu ruku", "Možda pokušava izbjeći #MeToo optužbe", "Ma on je pravi džentlmen", "To mu je dokaz u slučaju tužbe", "Pazi za sud",  "Zna da bi ga inače optužili za seksizam", "Ma on je prečist za ovaj svijet", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Inače, Keanua prati glas jedne od najvećih dobrica među zvijezdama pa se tako nedavno saznalo da već godinama u tajnosti donira novac dječjim bolnicama.

"Imam privatnu zakladu koja postoji nekoliko godina i pomaže dječjim bolnicama i potpomaže istraživanja raka. Ne volim da se moje ime veže uz nju, samo pustim zakladu da radi to što radi", rekao je glumac u jednom intervjuu.

Keanu potpomaže istraživanja vezana uz rak i iz osobnih razloga. Naime, njegova sestra je u devedesetima bolovala od leukemije, no glumac o tome ne govori previše u javnosti.

Pročitajte više