Ljudi otkrili najčudnije komplimente koje su dobili, mnogi nisu znali što odgovoriti

Screenshot: Youtube

KORISNIK Reddita upitao je ljude na toj društvenoj mreži koji je najčudniji kompliment koji su ikada primili, a odgovori su bili svakakvi.

Ovo su samo neki od njih:

"U restoran u kojem radi jednom je došla jedna Španjolka. Pitala me smije li me blagosloviti kako mi se ništa ne bi dogodilo, jer imam najljepše oči koje je ikada vidjela."

"Jedna gospođa u trgovačkom centru rekla mi je da imam zaista veliku, svijetlu auru. Gledao sam je nekako zbunjeno, a ona mi je samo rekla da mi želi ugodan dan i nastavila je hodati."

"Moja supruga mi je rekla da imam lijepo oblikovanu lubanju."

"Bivša djevojka rekla mi je da bi joj se svidjelo da me udari auto kako bi me mogla pomilovati po kosi dok umirem."

"Kasnio sam u školu i odlučio sam da se neću tuširati kako bih na vrijeme stigao na autobus. Kada sam došao, pozdravio sam djevojku koju sam jedva poznavao. Prišla mi je, pomirisala moju znojnu košulju i rekla: 'Jako dobro mirišeš.' Da, to je bio jeziv početak dana."

"Jedan stariji mornar jednom mi je rekao da mi je oblik gornje usne jako lijep. Vrlo specifično i vrlo čudno."

"Bio sam na zabavi na bazenu. Vidio sam dvije djevojke kako pričaju o meni, pa sam im prišao. Rekle su mi da su mi samo željele reći da imam lijepe bradavice. Nažalost, nisam dobio broj mobitela ni od jedne."

"Kada sam imala 17 godina, jedna žena mi je rekla: 'Ti si tako visoka i mršava, izgledala bi sjajno kao trudnica.'"

"Radio sam u jednoj trgovini mješovite robe. Jedna mi je žena prišla i rekla: 'Oprostite, jeste li ikada razmišljali o tome da postanete plesač? Tražim zgodne, muške plesače koji bi išli na djevojačke večeri i rođendane kako bi zabavili žene.' Pogledao sam je i rekao da bi mi vjerojatno netko zatvorio vrata pred nosom da se pojavim u nečijoj kući. Gospođa je samo otišla."

Pročitajte više