Ljudi otkrili tko su najljubaznije osobe u svijetu poznatih

Foto: EPA/Instagram/Twitter

JEDNA korisnica Reddita postavila je pitanje "Tko je najljubaznija slavna osoba koju ste upoznali?", a korisnici su podijelili svoja iskustva s poznatima i slavnima. Izdvojili smo nekoliko najboljih odgovora.

Jason Momoa

"Upoznala sam ga na jednoj konvenciji tijekom fotografiranja. Pretpostavljam da sam izgledala prestrašeno jer me pitao jesam li nervozna. Rekla sam da jesam, a on me zagrlio zbog fotografije i nasmijao se jer sam bila napeta. Kasnije, kad sam ga nagovorila da mi potpiše torbu, rekao mi je 'mjesec mog života' na dothrakiju, a ja sam odgovorila 'moje sunce i zvijezde'. Rekao je da je moj dothraki dobar."

LL Cool J

"Radio sam u Barnes & Nobleu u srednjoj školi, a LL Cool J je živio u blizini. Dolazio bi gotovo svakodnevno i znao je većinu naših imena. Stvarno je ljubazan momak."

Peter Dinklage

"Kad sam ga upoznao, djelovao je pomalo preplavljen entuzijazmom oko njega, ali i dalje je bio sjajan. Htio je slikati blesave slike sa mnom, a ja sam pomislio -  Tirion se želi slikati sa mnom. Bilo je sjajno."

Tracy Morgan

"Tracy Morgan kupio je mojoj mlađoj sestri novi iPhone prije mnogo godina. Bio je iza moje majke i sestre u redu u trgovini kad su odnijele telefon da se popravi. Zaposlenica je rekla da šteta na njenom telefonu nije pokrivena osiguranjem i moja mama nije si mogla priuštiti da joj kupi novi telefon. Tracy je primijetio kako se moja sestra rastužila i on joj je kupio novi mobitel. Mama je pokušala prosvjedovati, ali on joj je samo rekao da je već plaćeno."

Tom Hanks

"Radio sam u Disneylandu u kasnim 90-ima i vidio sam ga u ulozi vodiča za grupu od oko 25 djece. Vodio je turu, a Disneyjev vodič je samo pratio upute pa sam mogao zaključio da je to radio više puta."

Scarlett Johansson

"Upoznao sam je 2011. godine u Starbucksu. Bila je super slatka. Mislila sam da će biti umišljena i nepristupačna, dijelom i zbog toga što je bilo rano ujutro, ali to uopće nije bio slučaj! Nasmijao sam je nakon što sam joj rekao da sam veliki obožavatelj jednog od njenih najranijih filmova Home Alone 3 (koji je zaista jedan od mojih najdražih filmova iz djetinjstva). Bila je tako šarmantna."

Anne Hathaway

"Bili smo u backstageu, čekali njen znak da nastavimo i počele smo čavrljati. Rekla mi je koliko je nespretna i malo smo se šalile. Zatim, kad su je pozvali na pozornicu, spotaknula se kad se uspinjala uz stepenice. Umjesto da joj bude neugodno, okrenula se da me pogleda i obje smo se počele smijati."

Daniel Radcliffe

"Nisam veliki obožavatelj Harryja Pottera, ali jedan od mojih prijatelja je, tako da smo prije nekoliko mjeseci otišli pogledati njegovu predstavu Endgame u Londonu i čekali smo u predvorju nakon završetka. Izašao je i razgovarao sa svakim pojedinačno. Umjesto da brzo napravi fotografiju i potpiše autogram, pokazivao je istinsko zanimanje prema osobama koje je upoznao, postavljao je pitanja, obavio razgovor i učinio da se svi osjećaju kao da su važni. To je bilo noću nakon završetka predstave i siguran sam da je bio umoran, a ipak je bio tako šarmantan."

Pročitajte više