Ljupka Gojić prošla je agoniju u trudnoći: "Dugo nije smjela primiti bebu"

Foto: Press

HRVATSKU već neko vrijeme trese afera sa salmonelom, a to je potaknulo majku proslavljene hrvatske manekenke Ljupke Gojić Mikić da se prisjeti jako neugodne epizode njezine kćeri u trudnoći.

"Došla je doma jedan dan, predvečer... Stropoštala se na krevet i rekla da joj nije dobro... U sljedećih deset minuta dobila je temperaturu 41 i groznicu te je povraćala. U narednih 45 minuta bila je u bolnici, izolirana od ostalih trudnica. Dijagnoza - salmonela. Rodila je na carski rez, da ne bi zarazila dijete. Dugo nije primila bebu, a ruke su joj bile ispucane od dezinfekcijskih sredstava. O našem strahu ne treba ni govoriti. Ljupka je to super podnijela, ima i gorih stvari. Nije se obazirala na pisanja da 'sve manekenke rađaju na carski' i silne teorije zašto. Sviđa mi se ovaj lov na salmonelu, samo da sve ne ostane na populizmu", napisala je Željka Barač Gojić na Instagramu.

Inače, Ljupka Gojić Mikić supruga je nogometaša Mihaela Mikića s kojim već neko vrijeme živi u Japanu. U braku su devet godina i imaju dvije kćeri, sedmogodišnju Janu Siennu i petogodišnju Milu Amelie.

Pročitajte više