Lopovi provalili u kuću Gwen Stefani vrijednu četiri milijuna funti

BOGATI i slavni susjedi pjevačice Gwen Stefani i glazbenika Gavina Rossdalea su u strahu, koriste sve moguće mjere zaštite i stalno su na oprezu nakon što su lopovi tijekom vikenda paru provalili u londonski dom. Lopovi su u kuću vrijednu četiri milijuna funti ušli u subotu navečer kroz prednja vrata koja su potpuno uništili. Uspjeli su provaliti u stan koji Gwen iznajmljuje Dame Elizabeth Forgan, predsjednici britanskog vijeća umjetnika, ali ne i u stan u kojemu žive Stefani, njezin suprug Gavin i njihovo dvoje djece.

Kuća je u trenutku provale bila prazna

Gwen je cijeli vikend provela u Singapuru gdje je nastupala sa svojim bendom No Doubt pored Beyonce i Black Eyed Peas, a ona, suprug te trogodišnji Kingston i jednogodišnji Zuma inače žive na drugom i trećem katu kuće, dok je Dame Elizabeth u prizemlju. U susjedstvu im živi "goli kuhar" Jamie Oliver sa suprugom te glumac Daniel Craig koji je utjelovio Jamesa Bonda. Susjedi, koji su htjeli ostati anonimni, izjavili su za Daily Mail kako su čuli glasnu buku i razbijanje, ali da su mislili da ona dolazi od njihovih sinova koji su se s prijateljima zabavljali u podrumu.

Provala se dogodila u subotu oko 11 sati i 30 minuta, a smatra se kako su provalnici uspjeli odnijeti tek nešto nakita Dame Elizabeth, koja u to vrijeme također nije bila u kući. Dame je najavila kako će od osiguranja tražiti nadoknadu štete, a policija se nada kako će provalnike uskoro uhititi.

Pročitajte više