Lorena Nosić: Da me netko objesi naopačke i vozi, opet bi mi bilo super

PROŠLOGODIŠNJE osvježenje RTL televizije definitivno je ljepuškasta Lorena Nosić. Ova simpatična Velikogoričanka je nakon nekoliko uloga u domaćim sapunicama zablistala i u voditeljskim vodama. Sa zadovoljstvom je prihvatila ponudu da postane voditeljica i zaštitno lice serijala Ljubav je na selu, a u međuvremenu je postala voditeljica i kulinarskog showa Večera za 5.

"Da me netko objesi naopačke i vozi, opet bi mi bilo super"

Kako je njezin zadatak da pomogne kandidatima u pronalasku prave ljubav, Lorena je priznala kako je ona svoju ljubav već pronašla. Prije godinu i pol u njezin život je ušao Marko Đurković, Zagrepčanin s kojim je odmah počela živjeti zajedno i uz kojega je zavoljela auto utrke. "Nikad mi nije bio problem pronaći dečka, ali baš onakvog kakvog sam htjela, e to je već bilo malo teže jer imam veoma visoke kriterije", rekla je za Gloriju. "Kao i svaka cura, zaljubila sam se bezbroj puta, ali mislim da je Marko onaj pravi. Divan je, krasan, ludo smo zaljubljeni, dobro se razumijemo i u svemu se odlično slažemo. Kako je njezin dečko pravi zaljubljenik u automobile i reli utrke, to je prenio i na Lorenu.

On je vozač reli utrka, a ona mu je kopilot u kabini Suzuki Swifta 1.3 GTi. Do sada su sudjelovali u tri trke, a u Slatini su osvojili treće mjesto u svojoj klasi, što ih je učvrstilo u odluci da se nastave baviti tim nimalo jeftinim i opasnim sportom. "Najvažnije je da u određenom trenutku, ni prerano ni prekasno, pročitam gdje i kako treba skrenuti, a da se pritom ne izgubimo. Reli me veoma zabavlja. Upoznala sam mjesta i ceste za koje nikad nisam znala da postoje.

U početku mi baš i nije bilo logično da se netko punom brzinom zaleti prema brdu pa u zadnji čas skrene, ali brzo sam se naviknula na takav stil vožnje. U autu mi nije zlo: da me netko objesi naopačke i vozi, opet bi mi bilo super", rekla je Lorena. Budući da na snimanju Ljubav je na selu koriste traktore, Lorena nerijetko "žica" da se malo provoza u njemu.

S.C.
Foto: RTL

Pročitajte više