"Lovci na nekretnine" imaju i trećeg brata, moglo bi vas iznenaditi kako izgleda

Foto: Wenn/Twitter/scottbrothers.com

BRAĆA Jonathan i Drew Scott proslavili su se kao "Lovci na nekretnine", no malo tko zna da imaju i trećeg brata.

Treći brat zove se J.D. Scott i izgledom se dosta razlikuje od svoje svjetski poznate mlađe braće, a mnogi tvrde da je slika i prilika pjevača Adama Lamberta te Petea Wentza. Iako nije krenuo sa svojom braćom u uređivanje nekretnina, J.D. se ipak i sam bavi showbusinessom. Bavi se komedijom, a jedno vrijeme radio je kao imitator upravo pjevača Adama Lamberta te Davida Bowieja.

Nije tajna da postoji treći brat Scott, on se ranije znao često pojavljivati u javnosti sa svojom poznatijom braćom, a kad su se prvi put pojavile njegove fotografije ekipa na društvenim mrežama nije mogla prestati pričati o njemu.

"U šoku sam da postoji treći brat", "Izgleda kao verzija njih dvojice s početka 2000-ih", "Izgleda kao Pete Wentz", komentirali su tad dijeleći njegove fotografije.

Njegova fotografija i biografija nalazila se i na službenoj web stranici braće.

Težak put do slave

Blizanci Jonathan i Drew u svojoj su knjizi "It Takes Two: Our Story" otkrili da njihov put do uspjeha nije bio nimalo lagan. U intervjuu za magazin People otkrili su da iz knjige nisu željeli izostaviti ružne stvari koje su im se događale.

Te ružne stvari su veliki financijski problemi koji su ih zadesili. Jonathan je bio prisiljen proglasiti bankrot, dok je Drew bio 100.000 dolara u dugu. Iako su ih proslavile nekretnine, Drew je sanjao o karijeri glumca. Preselio se u Vancouver i krenuo na tečajeve glume, a upravo zbog tog se našao u financijskim poteškoćama.

"Tečajevi glume i stvari koje sam morao odraditi da budem viđen koštale su me tisuće dolara", otkrio je.

Danas se njihovo bogatstvo procjenjuje na 200 milijuna dolara.

Pročitajte više