Ludi tulum: Seksi pjevačica slavila rođendan bez Ivana Hercega

Foto: Press

SLOVENSKA pjevačica Nina Donelli privatnom je feštom proslavila svoj 21. rođendan. 

Mlada Slovenka odlučila je slaviti u intimnoj atmosferi, u društvu samo svojih najboljih prijateljica, bez ijednog dečka. Na Nininoj zabavi nije bio ni Ivan Herceg, zgodni glumac s kojim je u vezi posljednjih nekoliko mjeseci, ali to ne znači, kaže, da nije i dalje zaljubljena i sretna. Ovoga puta željela je biti samo s frendicama i totalno podivljati te napraviti večer za pamćenje. 

"Ludovale smo, na kraju mi je torta prisjela i ujutro me boljela glava, ali ne zamaram se. Sad sam punoljetna i po američkim zakonima", istaknula je zgodna pjevačica. 

Ako je suditi po fotografijama, bilo je to pravo slavlje. 

Zgodna plavooka crnka rođena je u Mariboru, pjeva isključivo na hrvatskom, a obiteljsko prezime Vodušek zamijenila je umjetničkim Donelli. Zašto je atraktivna pjevačica sa svoje rođendanske fešte isključila muškarce, može se samo nagađati. Jesu li u Nininom srcu dečki trenutno u nemilosti jer je pukla romantična veza s 36-godišnjim zagrebačkim glumcem Ivanom Hercegom? Ili je takvom odlukom Nina samo željela dodatno zaintrigirati medije i svoje obožavatelje? Sve je moguće s obzirom na to da je Nina dala do znanja da joj je jasno koliko su prisutnost u medijima i na društvenim mrežama danas važni za uspjeh.

"Pjevačice na ovim prostorima, da bi bile uspješne i da bi naši koncerti bili posjećeni, moraju se dodatno angažirati kako bi s publikom bile u posebnom odnosu. Dobra pjesma više nije dovoljna. Glazba se odavno prestala samo slušati, sada pjesma postane popularna ovisno o atraktivnom spotu i posjećenosti na društvenih mrežama, a ne, kao nekad, radijskim emitiranjem. Ništa ja nisam izmislila, nego samo slijedim trend koji su kod nas već doktorirale Severina, Nives i Maja", rekla je nedavno.

Pročitajte više