Lugomer morala reagirati zbog komentara na fotku na kojoj nosi traperice: "Isuse!"

Foto: Facebook

PRVA hrvatska plus size manekenka Lucija Lugomer uživala je u sunčanom danu sa sinom, a otkrila je i što je drugačije kod tog dana.

"Svečano vam predstavljam dan u trapericama - drugi put u 10 mjeseci. Nije da imam prilike i nije da mi se da pa eto, neka je zabilježeno... Sve mame će razumjeti bitnost ovog trenutka pa stavite srce u komentar da pokažemo svim mamama da nisu same u ovoj 'borbi'.  Kada ste vi prvi puta nakon poroda obukle traperice i sto vam je najdraže nositi tijekom pandemije? Dajmo jedna drugoj podršku u kojoj ćemo si pokazati da traperice nisu tako strasne te da imamo potpuno pravo nositi ih kada na to budemo mi spremne! Nema pritiska mame", napisala je.

Svecano vam predstavljam dan u trapericama - drugi put u 10 mjeseci 😂 Nije da imam prilike i nije da mi se da pa eto,...

Objavljuje Lucija LugomerČetvrtak, 29. listopada 2020.

I dok ona nije htjela nabijati pritisak, ubrzo su se ispod njene objave namnožili komentari žena koje su se morale pohvaliti da su one traperice nosile čim su izašle iz rodilišta.

"Nisam nikad imala problem s tim. Cijelu trudnoću sam nosila rastezljive trapke i nakon trudnoće isto", i  "Odmah po izlasku sam obukla hlače", neki su od komentara.

Ubrzo je reagirala i sama Lucija.

"Ženske, ovo nije objava u kojoj se natječemo kada je koja STALA u traperice. Jesus! I ja stanem u njih pa ne hodam u njima po doma i 0-24. Budimo realne, 5 dana tajice i ostala 2 dana pidžama... Blažena pandemija", napisala je.

Pročitajte više