Macaulay Culkin pokazao kako bi Sam u kući izgledao danas: "Disney, zovite me"

Foto: Twitter

U NEKE se stvari iz prošlosti, ako je suditi po pisanju na društvenim mrežama, očito ipak ne bi smjelo dirati. Nakon što je predsjednik uprave Disneyja objavio da rade na remakeu kultnog filma "Sam u kući", u virtualnom svijetu krenula je lavina negodovanja i sprdnje, a predvodi je ni manje ni više nego Macaulay Culkin, originalni Kevin iz originalnog filma.

"Ovako bi izgledao Sam u kući u ovom vremenu", napisao je Culkin na svom Twitteru uz fotografiju na kojoj u "opuštenom izdanju" sjedi na kauču okružen hranom, laptopom i papirima. Nekoliko trenutaka kasnije napisao je "Disney, zovite me", očito se referirajući na prijedlog revnih Twitteraša koji misle da bi Culkin u remakeu trebao igrati Kevinova oca.

Najglasniji su oni koji smatraju da bi ideju o remakeu filmskog hita jednostavno trebalo zaboraviti. "Zašto ponovno snimati kad je originalna verzija briljantna?" pišu tviteraši i dodaju da je povijest već pokazala kako remake nije dobra ideja. Naime, nakon što je Culkin odrastao, a filmski šefovi zaključili da priča nije do kraja iscijeđena, snimljena su još tri nastavka, 1997., 2002. i 2012. godine, ali nijedan nije dobro prošao kod kritike i publike.

Disney se očito navukao na remakeove - "Aladin" i "Kralj lavova" nedavno su doživjeli svoja nova izdanja i pomeli kino-blagajne, iako kritičari takozvanim "live verzijama" poznatih crtića i nisu baš oduševljeni.

Pročitajte više