Madonna će biti zaštitno lice Dolce & Gabbane

 

POP KRALJICA Madonna bila je zaštitno lice mnogim dizajnerima, od Gaultiera do Louisa Vuitton, a sada je na popis dodala i Dolce & Gabbanu.

Pjevačica će biti zaštitno lice kampanje Dolce & Gabbane za proljeće/ljeto 2010 što je informacija o kojoj se dugo nagađalo. "Snimamo zadnje fotografije. Madonna je prelijepa. Mi smo vrlo, vrlo umorni, ali i vrlo sretni. Imati Madonnu u kampanji je ostvarenje snova", napisao je Stefano Gabbana na svojem blogu tijekom snimanja.

Talijanski dvojac je već surađivao s Madonnom kad su 1993. godine dizajnirali kostime za njenu turneju "The Girlie Show" te za prošlogodišnju "Sticky and Sweet". Fotografije za kampanju snimljene su prije nekoliko dana u New Yorku, a napravio ih je modni fotograf Steven Klein. Njihovo objavljivanje najavljeno je za sljedeću godinu.

Madonna želi iskorijeniti nasilje u okolici Rio de Janeira

Pjevačica je nakon humanitarnog posjeta afričkoj državi Malawi, stigla u Brazil gdje će pokušati poboljšati uvjete života u ozloglašenim predgrađima Rio de Janeira. Gradonačelnik Rija Sergio Cabral izjavio je da 51-godišnja pop zvijezda želi pomoći siromašnima u toj zemlji te da će se on i Madonna sastati s brazilskim milijarderom Eikom Batistom te razgovarati o mogućem partnerstvu.

Prošlog je mjeseca Madonna provela tjedan dana u afričkoj državi Malawi gdje je otvorila radove na 15 milijuna dolara vrijednoj školi za djevojke i posjetila sirotište koje je skrbilo za njezina sina Davida prije nego što ga je usvojila. Pop-diva Madonna prije ovog društveno korisnog ulaganja je žrtvama potresa u Italiji odlučila donirati čak 500 tisuća dolara. "Drago mi je da sam mogla ponuditi ruku pomoći gradu iz kojeg su moji preci" - rekla je Madonna, čiji otac Silvio potječe iz regije pogođene prirodnom katastrofom. Donirala je nekoliko milijuna dolara Kabali centru za oboljele od AIDS-a te je više puta donirala svoje osobne stvari.

Pročitajte više