Madonna za rođendan "ubila" priče o razvodu i problemima na turneji

UOČI Madonninog pedesetog rođendana mediji su se raspisali o brojnim problemima koji prate pop kraljicu, ali čini se kako njoj i dalje sve ide po planu - jučer je u pratnji supruga Guya Ritchieja, u londonskom klubu Volstead, proslavila pola stoljeća života, a pred novinarima je blistala u crnoj opravici pojačanom zlatnim ogrlicama i dizajnerskom torbicom. Izjave nije htjela davati, ali njezini prijatelji medijima su otkrili kako su bračni problemi iza popularnog para, te kako trenutno razmišljaju o posvojenju djevojčice Mercy.

> Madonna napunila 50: "Stara koka" pop glazbe još uvijek nabrijana i nova

U dom Madonne i njezinog supruga uskoro dolazi djevojčica iz Malavija koju je pjevačica zapazila još dok je u sirotištu posjećivala sina Davida. Guy Ritchie odlučio joj je za pedeseti rođendan, pišu britanski mediji, pokloniti nešto nesvakidašnje - konačno se složio s posvojenjem, koje je u posljednjih nekoliko mjeseci u njihovom odnosu bilo kamen spoticanja, te se bez njezinog znanja čak potrudio i ubrzati napornu i tromu zakonsku proceduru.

Novi privatni cilj Madonna ostvaruje istodobno s početkom velike svjetske turneje, koja će najbliže nama doći u Budvu, 25. rujna. Proteklih mjeseci tabloidi su pisali o brojnim problemima koji prate njezin megalomanski projekt - zbog narušenog zdravlja navodno nije mogla pohvatati napornu koreografiju, a njezini su se plesači po tko zna koji put pobunili zbog, prema njihovim riječima, neprimjerenim honorarima koje im isplaćuje.

Najuspješnija, najbogatija...

Madonna, dakle, nema namjeru stati i uživati u minulom radu, a njegove su statistike, najblaže rečeno, spektakularne. Do danas je, prema Guinnessovoj Knjizi rekorda, prodala 120 milijuna albuma i 40 milijuna singlova, što ju je dovelo na vrh liste najuspješnijih solo izvođača u povijesti glazbe. Priča se da bi joj turneja "Sticky & Sweet Tour" u džep mogla donijeti milijune i tako je još malo pogurati na listi najbogatijih ljudi na svijetu, na kojoj se posljednjih godina "motala" oko dvadesetog mjesta.

M.A.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više