Maja Cvjetković: Vjerujem da će mi Djed Božićnjak donijeti poklon

MANEKENKA Maja Cvjetković, koja je nedavno postala zaštitno lice jedne modne kuće za donje rublje, kaže kako se nadolazećim praznicima veoma raduje. Doduše, Maja ima više razloga za slavlje, 31.12., dan prije Nove godine, proslaviti će još jedan rođendan.

"Vjerujem da će mi Djed Božićnjak donijeti poklon"

"Trenutačno su mi roditelji došli u posjet u Zagreb pa vrijeme provodim s njima. Ipak, pred Božić planiram s njima otići za Šibenik, gdje ću provesti blagdane kao i svake godine", rekla nam je Maja. Na pitanje da li misli hoće li što dobiti od Djeda Božićnjaka pod jelkom, Maja je odgovorila: "Znam da ću dobiti poklone od Djeda Božićnjaka. Nama je darivanje tradicija. Svake godine se skupimo i zajedno otvaramo poklone. Znam da ću dobiti nešto pod jelkom. Nije ni bitno što, bitno mi je da me se moji sjete, a znam da će me se sjetiti", zaključila je Maja.



"Dan prije nove godine mi je rođendan tako da ćemo imati dvostruko slavlje"


Mlada Maja proslaviti će 25. rođendan 31. prosinca. Zato planira s prijateljima, kao i svake godine, imati tulum u Šibeniku. "Pa na staru godinu ja imam dvostruki razlog za slavlje. Naime, 31. prosinca slavim rođendan te dočekujem Novu godinu. Ipak, ovo neće biti tako mirno slavlje kao ono obiteljsko, ovo će ipak biti fešta s prijateljima", izjavila je manekenka.

Pročitajte više