Maja Šuput: Kuhače se ne hvatam, ne bih se nikad tako unesrećila, a kamoli za blagdane

MAJA ŠUPUT Božić provodi u društvu obitelji, a što se priprema za blagdane tiče, kaže da je se u kuhinji nikako ne može zateći. "Ne znam što je na meniju, to mame spremaju. Jedan dan smo kod mojih, jedan kod njegovih, što spreme, spreme. Ja se ne prihvaćam kuhače, ne bih si to nikada poželjela, a kamoli za blagdane, da se tako unesrećim. Još uvijek sam dijete i još uvijek se snalazim kod obitelji. Sve smo mi još male curice, mame i tate su sretni da dođemo i da se družimo. Ni kolače ne radim, odmah da se razumijemo, ja ništa, baš ništa ne kuham, niti se snalazim niti me to interesira, najiskrenije. Ali odlično jedem, veliki sam gurman i uživam u svakom zalogaju. Tako da moje nepce cijeni tuđi trud u kuhinji", smije se Maja.

Maja ne živi na dug: Nikada ne pretjerujem, tako da neće biti glavobolja zbog računa na karticama

Ove je godine bor kitila zajedno s dečkom Marijom, a kaže kako umjesto na polnoćku radije ide van. "Mario i ja smo kitili zajedno, mislim da imamo najviše kuglica na svijetu", smije se Maja. Ove se godine na vrijeme pripremila za blagdane i nije morala u šoping u posljednji čas. "Već sam odradila božićnu kupovinu, već je sve pod borom, svi su opskrbljeni. Nikada ne pretjerujem, u smislu da se zadužujem, tako da neće biti glavobolja zbog računa na karticama. Kupim samo ono što znam da je prikladno, da nekome treba, ali da znam da si to mogu priuštiti", rekla nam je Maja.

"Ove godine nemam materijalnih želja, uopće. Valjda sve što sam si poželjela već imam"

Božiće pamti po uvijek odličnoj zabavi, a iz djetinjstva se sjeća bake koja ju je pokušala uvjeriti da je Djed Mraz. "Ne sjećam se kad sam prestala vjerovati u Djeda Mraza, ali se sjećam da sam baku `proaktala` kad se maskirala u Djedicu. Ona nas je uvjeravala da je pravi, ali smo je mi skužili i umirali od smijeha. Veselila sam se i darovima, njima se veselim i danas, to ne može prestati, svatko voli vidjeti da ga se netko sjetio, to ostane u svima nama od djetinjstva. Možda sad samo više guštam u tome što sam u mogućnosti nekom drugom kupiti nešto što će ga razveseliti. Ove godine nemam materijalnih želja, uopće. Valjda sve što sam si poželjela već imam", kaže pjevačica.

"Istina je da su dočeci nama glazbenicima isplativi, ali cifre iz medija su pretjerivanja"

Novu godinu planira dočekati radno, kao i svaku u posljednjih 13. "Nastupam u Vodicama. Nije mi neka žrtva to što radim dočeke, ja se toliko zabavljam svaki petak i subotu da mi to nije problem, meni je svaki vikend Nova godina. I nije mi problem što se tiče novogodišnje tradicije da se moraš prvo izljubiti s nekim muškim, dečki iz benda su tu, zgrabim prvog, tako da ne mogu `fulati`", smije se Maja. Dodaje kako se na dočecima dobro zarađuje, ali ne onoliko koliko se piše po medijima. "Ovo što čitate o honorarima u novinama, to su pretjerivanja. Istina je da su dočeci nama glazbenicima isplativi, ali to su pretjerivanja", kaže Maja, koja ipak nije željela otkriti koliko košta njezin nastup u novogodišnjoj noći jer je to poslovna tajna.

Pročitajte više