Maja Šuput o susretu s Mišom Kovačem: "Djelovao je kao netko tko je baš dobro"

Foto: Instagram

Maja Šuput nedavno je objavila fotografiju s Mišom Kovačem. Sada je Šuput otkrila detalje njihovog razgovora.

"Rekao je više puta da ta televizija meni toliko dobro stoji, pohvalio je Supertalent iznimno više puta, da jako to gleda, da obožava tu moju brzinu, to što ja pričam, način na koji pričam i da se nikad s tim ne smijem prestat baviti", rekla je Maja.

Mišo je bio jako pričljiv na zabavi

"Smijao se, veselio se, bio je iznimno pričljiv, djelovao je kao netko tko je onako baš dobro. I baš mi je to bilo drago", dodala je. 

Podsjetimo, Mišo i Maja sredinom svibnja su gostovali na jednoj privatnoj zabavi. Mišo je zapjevao svoje hitove poput Poljubi zemlju i Dalmacija u mom oku. Kada više nije mogao stajati, nastavio je sjedeći.

Mišu Kovača se u posljednje vrijeme rijetko može vidjeti u javnosti. Zadnja novost o njemu čula se u studenom prošle godine, kada je zbog zdravstvenih problema završio u bolnici.

Razgovor s Majom Šuput

Jedna od naših najzaposlenijih pjevačica Maja Šuput radi punom parom. Na koncertu u Podstrani posjetio ju je naš Gordan Vasilj kojem je otkrila sve o novom duetu, novoj sezoni SUPERTALENTA, ali i koji savjet joj je tijekom nedavnog druženja dao Mate Mišo Kovač. 🥰

Objavljuje IN MAGAZIN u Utorak, 18. lipnja 2024.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.