Maja Šuput za Index: Zbog djeteta ću stopirati karijeru na mjesec dana

Screenshot: Index, Video: Mislav Pislak/Index, Lorena Valentić/Index

Hrvatska mini Merlinka najpoznatija je radoholičarka među celebrityjima, a njezin je trik spavati što manje. Jedna je od rijetkih koji se nikad nisu libili biti ono što jesu, govoriti svoju istinu i stati iza svojih odabira pa je za nas novinare raditi intervju s Majom Šuput uvijek poslastica.

U vrijeme kad su se mnogi celebrityji pokušavali prikazati bogatim i uspješnima, dok su im se karijere raspadale, ona je bez ikakvog srama priznala da nastupa po svadbama, što se tada za veliku zvijezdu, iz nekog nepoznatog razloga, smatralo svojevrsnom sramotom. Njihove karijere su se na kraju više ili manje razlupale, a Maja vedra i puna energije, iskreno, no uvijek pomalo udarnički, uspješno gura svoju već 20 godina. Kakav odnos prema svom poslu ima najbolje svjedoči činjenica da je suprug Majinu menadžericu morao tražiti slobodan termin za njihovo vjenčanje.

"Da je bilo po njemu vjenčali bismo se četiri dana nakon što smo se upoznali, ali nisam imala slobodnu subotu narednih godinu i pol dana. On je mimo mene rezervirao restoran i nazvao moju menadžericu i rezervirao vikend. Onda smo na svadbi otvorili kalendar i tražili slobodan termin za medeni mjesec. Evo sad smo se vratili i kao nova sam", rekla nam je.

Osim što sa suprugom radi na projektu Majushka, ne taji da im je velika želja proširiti se i brojčano.

"Jako bismo voljeli biti roditelj, da nas netko pogleda odozgo jer to što se ja i on gledamo očito ne pali“, priznala nam je Maja i kroz grohotan smijeh dodala:

"Ne mogu cijeli život samo misliti na karijeru, kad se dogodi jedno mjesec dana ćemo stopirati karijeru, mogu ja pjevati i s trbuhom, mogu sjediti, onako damski i pjevati jazz, da vidiš kak' bumo kruha gladni", kaže u šali vrckava Maja.

Dok se obitelj ne proširi, Maja se odlučila širiti u poduzetničkom smjeru, pa je tako postala jedina domaća zvijezda koja ima svoj brend.

"Prije dvije godine sam jednom djetetu poklonila mikrofon, to dijete je bilo presretno, a mikrofon je bio grozan, no bio je najbolji koji sam mogla naći u tom dućanu. Nazvala sam muža i rekla: 'Ja zaista moram imati svoj mikrofon', a on je rekao: 'Ti si to zaista već trebala i imati.' Šest mjeseci nakon toga stigao je Majushka mikrofon", kaže pjevačica koja osim mikrofona u ponudi ima slušalice i album dječjih pjesama, majice, šilterice, papuče te svoj slatkiš i sladoled.

Prošlog je tjedna bila pozvana da o tome govori na kongresu ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske gospodarske komore u Šibeniku. Iako joj poduzetništvo ide od ruke, u politiku se, tvrdi, ipak neće miješati jer političare nitko ne voli, a ona voli biti voljena. U intervjuu nam je priznala da nikad u životu nije bila na glasanju. S druge strane, usprkos svim obavezama uvijek nekako nađe vremena za zabavu i prijatelje.

"Moja djevojačka je bila munje, gromovi, poplave i požari, vjenčanje mi je trajalo tri dana, a onda smo slavili mjesec dana od svadbe. Pazi, pa tko to slavi? Srušili su mi cijeli stan. Moji prijatelji su demoni i zle osobe. Nakon toga svega mi je još bio 40. rođendan. Za prošlogodišnji su mi slomili nogu. Rekla sam ne dao Bog više da vas vidim ove godine, mislim u obliku slavlja. I tako, otišli smo na ručak, onaj nedjeljni ručak, a vratili smo se kući idući dan u devet ujutro  Pa tko to radi?" bez ustručavanja i kroz smijeh nam je priznala svoju neobuzdanu stranu.

No uz toliko odrađenog posla i uspješnih projekata, tko bi joj zamjerio. Kao što njezin blizak prijatelj i stilist Marko Grubnić kaže: "Ona je jedina ženska kojoj izlazak godi." Maja priznaje i da što manje spava, to svježije i izgleda.

Pročitajte više