Majka dirnula milijune hrabrom odlukom: "Rekli su mi da žrtvujem jedno dijete da spasim dvoje"

Foto: Instagram

CHLOE Dunstan bila je trudna s trojkama kada se našla pred naizgled nerješivom dvojbom – nastaviti trudnoću i izgubiti nerođenu kćer ili riskirati sva tri života preranim porođajem.

Dva dječaka su se normalno razvijala, no djevojčica je imala manjak kisika i život joj je bio ugrožen, piše Metro. Morala je biti rođena ranije, no time se ugrožavao život i dva potpuno zdrava i jaka dječaka. "Sjećam se da sam kratko razmišljala o tome da je pustim tako da joj se braća nastave razvijati i da imaju najbolji mogući početak života", prisjeća se Chloe. Za nju i njenog supruga, s kojim je već imala troje djece, to je bio velik šok.

Odlučila je ići na sve ili ništa. Rodila je nakon 28 tjedana trudnoće i rizik se isplatio. Nakon porođaja imali su problema zbog manjka težine i trebali su hitne transfuzije krvi, no svi su se izvukli. Najteže je bilo maloj Pearl koja je imala niz problema s jetrom, plućima, manjim krvarenjem u mozgu i infekcijama. Chloe kaže da je bilo dana kada su mislili da neće preživjeti. No, uspjela je. Henry, Rufus i Pearl su danas zdrava, jaka i sretna djeca.

Chloe danas na Instagramu prati njihovo odrastanje, a s njom to radi i 300 tisuća ljudi. Priznaje da se osjećala krivom jer je prerano rodila dječake koji su se tako dobro razvijali, no danas ne žali ni za čim.

Pročitajte više