Majka Miley Cyrus zatražila razvod od slavnog glazbenika nakon 30 godina braka

Foto: EPA

TISH CYRUS, majka pjevačice Miley Cyrus i njezina menadžerica, nakon gotovo 30 godina braka podnijela je zahtjev za razvod od country glazbenika Billyja Raya Cyrusa, piše TMZ. 

Tish je prošlog tjedna predala dokumente za razvod u kojima piše da par ne živi zajedno dulje od dvije godine. Kao razlog razvoda navode se "nepomirljive razlike".

Zatražila je ravnomjernu raspodjelu bračne imovine, a s obzirom na to da najmlađa od njihovih petero djece Noah ima 22 godine, na sudu neće biti bitke za skrbništvo.

O razvodu se počelo šuškati još tijekom blagdana potkraj prošle godine, kad su objavljivali obiteljske fotografije i snimke na kojima nije bilo Billyja.

U njihovom braku dugom 30 godina bilo je nesuglasica, što potvrđuje i podatak da je ovo treći put da par podnosi zahtjev za razvod. Billy Ray je 2010. godine prvi podnio zahtjev za razvod, a tri godine poslije to je učinila Tish. No oboje su se predomislili. Tish i Billy Ray vjenčali su se 1993. u svojoj dnevnoj sobi u Franklinu, u Tennesseeju.

Pročitajte više