Majka troje djece zbog ovih fotki s Instagrama prima prijete smrću

Foto: Instagram

29-GODIŠNJA majka troje djece s Novog Zelanda našla se na udaru kritika nakon što je na svom Instagramu objavila fotografije iz lova.

Lucy Rose Jaine počela se baviti lovom kad je upoznala svog partnera Shanea. Sad je toliko zavoljela lov da je ni u devetom mjesecu trudnoće nitko nije mogao odvojiti od lovačke puške. Lucy je za The Sun ispričala da se protivi tvorničkom uzgajanju hrane te da je veseli što svoju obitelj može prehranjivati organskim mesom.

Također, dodala je da više voli lov od farmerskog uzgajanja životinja jer, kako kaže, zna da je životinja dotad imala ispunjen život.

S partnerom u lov ide od pet do osam puta mjesečno te sa sobom vode i svoju djecu, sedmogodišnju Indie, četverogodišnju Kahu i petomjesečnu Daisy. Uglavnom love divlje svinje, ali i jelene, divokoze, zečeve... Lucy kaže da ovim hobijem uštedi oko 1300 kuna mjesečno.

Na Instagramu redovito dijeli lovačke pustolovine svoje obitelji, no njihov način života ne sviđa se svima. Lucy kaže da je često primala i prijetnje smrću. "Ti ljudi jednostavno nemaju iskustva s lovom. Ili su možda protiv okrutnosti prema životinjama. Ali ne primam to k srcu", kaže.

 

Pročitajte više