Majoli se udala za talijanskog poduzetnika, a ovako je izgledala njena prva svadba

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

IVA MAJOLI jučer se u Milanu udala za talijanskog poduzetnika Roberta Calegarija, a hrvatskoj tenisačici ovo je drugi brak. Godine 2006. Majoli se udala za Stipu Marića.

Bivši supružnici upoznali su se 2003. godine, a na svoju svadbu navodno su potrošili 250.000 eura. Vjenčanje je održano u crkvi svetog Marka u Zagrebu, ukrašenoj stotinama bijelih ruža. Ulaz u crkvu novinarima je bio zabranjen (tijekom mise ispred crkvenih vrata stajala su dva zaštitara), no oni najuporniji uspjeli su se provući kako bi nazočili samoj ceremoniji.

Iva je bila u osmom mjesecu trudnoće

Iva je tada bila u osmom mjesecu trudnoće te je nosila bijelu vjenčanicu naručenu iz Milana. Do oltara ju je dopratio njezin otac Stanko, a nakon ceremonije uslijedila je večera u velikom šatoru na Cmroku gdje je svatove zabavljao pjevač Tony Cetinski. Samo mjesec i pol dana nakon vjenčanja na svijet je stigla njihova kćerkica Mia.

Brak Ive i Stipe trajao je šest godina. Razmirice su počele godinu dana nakon vjenčanja, a Iva i Stipe su se potom pomirili. Kriza se ponovila 2009. godine. Bivši par i tad se pomirio, no do konačnog razlaza, a zatim i razvoda došlo je 2012. godine.

Iva se jučer udala za talijanskog poduzetnika

Deset godina nakon razvoda Iva se ponovo udala. Jučer je u Milanu izrekla sudbonosno "da" talijanskom poduzetniku Robertu Calegariju.

Majoli je za vjenčanje odabrala bijelu haljinu s prorezom na nogama te V-izrezom koji je naglasio njen dekolte. Uz haljinu nosila je i sako sa srebrnim detaljima. Cijelu kombinaciju upotpunila je srebrnim štiklama. U rukama je držala buket bijelih ruža.

>>Objavljene prve fotke s vjenčanja Ive Majoli, mladenci slavili uz jednostavnu tortu

Podsjećamo, tenisačica je sredinom rujna podijelila niz fotografija sa svoje djevojačke zabave, na kojoj je zablistala u jednostavnoj crnoj haljini i s ukrasnim velom na kojem je pisalo "mladenka" te lentom s natpisom "uskoro mladenka". 

Da je Majoli u vezi s Calegarijem doznalo se tek ovog ljeta zahvaljujući fotografijama s njenog rođendana, na kojem je bio i on. Nije poznato koliko dugo su već skupa. 

Pročitajte više