"Mama me stalno vodila na tulume, počela sam piti s 11, a s 13 sam prešla na kokain"

Screenshot: Youtube/Instagram

GLUMICA Drew Barrymore je davne 1982. sa samo sedam godina stekla planetarnu popularnost ulogom u filmu E.T. Stevena Spielberga.

Kao i mnoge dječje zvijezde, slava joj nije donijela samo dobro, već se vrlo rano upustila u eksperimentiranje s alkoholom i drogama. Mlada Drew je počela pušiti cigarete kad joj je bilo samo devet godina, piti alkohol s 11. S 12 je počeka s marihuanom, a s 13 prešla na kokain.

Problema je imala i u odnosu s roditeljima, a i dan danas joj se teško prisjećati tog vremena.

"Nemam gotovo ni jednu sliku iz djetinjstva koja je snimljena kod kuće, jer gotovo nikad nisam bila kod kuće. Majka me stalno vodila sa sobom na tulume. Kad mi je bilo samo šest godina odijevala me kao da sam starica od osamdeset", ispričala je glumica za magazin InStyle.

Drew koja se u odrasloj dobi posvetila svojim kćerima petogodišnjoj Olive i trogodišnjoj Frankie nikad nije imala priliku osjetiti toplu obiteljsku atmosferu, a sa samo 14 godina se legalno odrekla skrbništva svojih roditelja.

"Moja majka je izgubila svaki kredibilitet kao roditelj kad me umjesto u školu počela voditi u Studio 54. Kad me više nije mogla kontrolirati smjestila me u ustanovu za rehabilitaciju. S 14 sam odlučila započeti vlastiti život i isposlovala sam da me proglase legalno odraslom. Glumila sam od svojih 11 mjeseci, ali nakon rehabilitacije nisam više mogla dobiti ulogu pa sam radila kao konobarica. Nije mi to baš dobro išlo, znala sam jedino glumiti i tulumariti, a to me nije pripremilo za stvarni život", ispričala je za Guardian.

Danas živi potpuno drugačijim životom sa svojim kćerima koje je dobila u braku s glumcem Willom Kopelmanom, a trenutno nije u vezi.

"Nikad nisam mislila da ću se osjećati ovako ispunjenom bez partnera. To je nešto što kao mlađa nisam mogla zamisliti, ali moje su mi kćeri u potpunosti ispunile život", zaključila je Drew.  

Pročitajte više