Manekenka Martina ustvrdila da Gerard Butler ne hrče

MARTINA RAJIĆ, mlada srpska manekenka koja je dospjela na naslovnice zbog veze s Gerardom Butlerom, ispričala je za Alo! kako izgleda ljubav s holivudskom zvijezdom. Izjavila je da je najviše iznenađena koliko su djevojke ljubomorne na nju. Nadodala je kako svoju intimu neće prepričavati medijima, no ipak je otkrila jednu pikanteriju. Budući da su Gerard i ona spavali zajedno zagrljeni, Martina je zaključila kako glumac ne hrče.

Atraktivnu mankenku iznenadila je reakcija javnosti na njezinu novu ljubav, a rekla je kako ju je najviše razveselila njezina baka koja joj je rekla kako je jako ponosna na svoju unučicu. Njezinu su baku prijateljice nazivale i iščuđavale se na postupke mlade Martine, no baka im je na to jednostavno odbrusila kako je bolje da je njezina unuka s glumcem nego s inkasatorom.

Lijepa manekenka izjavila je i kako je ne zanimaju razne priče okoline, već smatra da svi trebaju živjeti svoj život, a nju pustiti na miru. Nakon što se podigla prašina oko veze između Butlera i nje, Martina je otkrila kako je glumcu rekla da će trpjeti veće posljedice nego on zbog njihove ljubavi. On je, naglasila je Martina, džentelmen te mu je jako žao što su njihove zajedničke fotografije ugledale svjetlo dana. Svjesna da je možda i ona samo jedna starleta u nizu za raskalašenog Butlera, Marina će pričekati da on napusti Srbiju te vidjeti kakav će njihov odnos biti tada.

Pročitajte više