Manekenka objavila fotku u donjem rublju: "Tu su mi rekli da sam predebela"

Foto: Instagram

ENGLESKA manekenka Jean Campbell objavila je na svom Instagramu priču u kojoj otkriva s kakvim se strahotama susrela u svom poslu.

"Evo fotografije koju sam snimila kasno navečer u donjem rublju nakon što mi je istog dana jedan veliki modni brend otkazao suradnju jer sam predebela. Osjećala sam se bezvrijedno. Mislim da je sama pomisao da sam na ovoj slici predebela šokantna. Gledajući unazad, razumijem zašto sam se tako osjećala jer sam tada mislila da su to ljudi s vizijom i utjecajem", navodi Campbell i potom naglašava.

"Danas shvaćam koliko je to bilo nezdravo i disfunkcionalno. Sada mogu sa sigurnošću reći da mi ništa nije važnije od ljubavi. Tuga u mojim očima nastala je jer sam bila nemoćna i obespravljena i zato što su me natjerali da svoju ljepotu mjerim veličinom svog tijela", napisala je manekenka.

U modi od 2013.

Spomenimo da se Campbell bavi manekenstvom od 2013. godine, a pojavljivala se u reklamama brojnih poznatih dizajnera, poput Ralpha Laurena, Alexandera McQueena, Toryja Burcha, Caroline Herrere i drugih.

Pročitajte više