Manekenka tvrdi: "Fotograf me povlačio za bradavice i govorio da mi vagina miriše na ribu"

Foto: Instagram

MANEKENKA Emma Hakansson (18) nedavno je putem Instagrama progovorila o seksualnom zlostavljanju kojem ju je navodno izložio jedan fotograf s kojim je surađivala.

"Možda smatrate ovu sliku privlačnom, ali ona skriva priču u kojoj će se prepoznati mnogi modeli", započela je ona svoju priču i u nastavku objasnila kakvom je tretmanu bila izložena:

"Komentirao je kako moja vagina miriše na ribu, dirao mi je i povlačio bradavice i tjerao me da se skidam više nego što je to bilo potrebno. Također mi je prepričavao svoja prethodna seksualna iskustva i imao puno više fizičkog kontakta nego što je to opravdano."

 

A post shared by Emma - vegan, model, artist (@hakamme) on

>

U međuvremenu je njegovo ponašanje prijavila policiji, piše The Sun, no priznaje da se u početku nije ništa usudila reći.

"Nisam ništa govorila jer nisam htjela imati dodatne neugodnosti. Samo sam htjela obaviti snimanje i otići doma. Na odlasku sam bila ljutita na sebe jer nisam ništa rekla. Bilo je očito da mi smeta njegovo ponašanje jer sam bila ukočena, ali ni u jednom mu trenu nisam rekla ne. Kasnije sam shvatila da nitko nema pravo podrazumijevati nečiji pristanak", kaže ona.

Prvo se povjerila bliskoj prijateljici jer je fotograf o kojem je bila riječ prilično cijenjen u modnom svijetu. Kad su se glasine počele širiti, na sve je načine pokušao doći do nje i ispričati joj se.

"Stalno mi je slao poruke i molio me da se nađemo kako bi mi se osobno ispričao iako sam mu rekla da se ne bih osjećala ugodno. Ipak, nakon brojnih poruka počela sam misliti da pretjerujem i da on možda time nije ništa loše mislio", kaže ona.

Ipak je ustrajala u svojoj odluci kad je shvatila da njegove isprike nisu iskrene.

"Iz njegovih se poruka nije dalo zaključiti da je svjestan da je nešto krivo učinio. Ja vjerujem da je diranje nečijih grudi bez pristanka zaista pogrešno", zaključila je Emma koja je sa svojom pričom izašla u javnost ne bi li pomogla drugim djevojkama koje su proživjele nešto slično.  

Pročitajte više