Manekenkama je petak 13. zapravo jedan od sretnijih dana u godini

IAKO mnogi stručnjaci tvrde da je "Petak 13" najnesretniji dan u godini, čini se kako naši celebovi ne dijele isto mišljenje. Na otvorenju New Yorkera i modnog dućana Ann Christine u novootvorenom Westgate shopping centru upitali smo naše manekenke jesu li praznovjerne te jesu li ikada imale negativnih iskustava s petkom 13.

"Broj 13 je inače moj sretan broj, a petak je za mene kao i svaki drugi dan"

Bez puno razmišljanja sve su se složile u jednom - petak 13. dan je kao i svaki drugi. "Broj 13 je inače moj sretan broj, a petak je za mene kao i svaki drugi dan. Mislim da je najbitnije da razmišljamo pozitivno", rekla nam je Aleksandra Grdić koja dodaje da ne vjeruje u ništa osim u Boga.

"Vjerujem samo u sudbinu"

S njom se složila i savjetnica za sponzoruše Hana Hadžiavdagić. "Nikad mi se ništa loše nije dogodilo na petak 13. Presmiješno mi je to sve i ne vjerujem čak niti u duhove, izvanzemaljce i slično", otkrila nam je Hana koja ipak u nešto vjeruje. "Vjerujem samo u sudbinu. Luster s plafona će se otkinuti, udarit te u glavu i ubiti te jer je tako zapisano. Na takve stvari ne možemo utjecati", rekla nem je maštovita starleta.

I dok neki nemaju baš nikakvo mišljenje o tom strašnom danu, Stefani Hohnjec, Maja Šuput i Jelena Orešković otkrile su nam da je za njih petak 13. zapravo jako sretan dan. "Baš sam neki dan čitala stare dnevnike i vidjela da me moja prva ljubav pozvala na rođendan baš na petak, koji je ujedno bio i 13. Danas sam tu s Alex i opet mi je sretan dan", nasmijala se Jelena koja vjeruje da nešto postoji, ali me zna ni sama što.

"Na petak 13. sam dobivala najviše petica u školi"

Petak 13. sretan je dan i za pjevačicu Maju Šuput koja priznaje da se osjeća bolje nego ikada. Također, tvrdi, nikad joj se nije ništa dogodilo na spomenuti dan, te dok je nismo upitali za petak 13. nije niti znala da je baš danas. "Kad sam išla u srednju školu to mi je uvijek bio sretan dan, dobivala sam najviše petica u školi", otkrila nam je Stefani Hohnjec koja priznaje da se na račun petka 13. samo šali, ali ne vjeruje da je lošiji od drugih dana.

Pročitajte više